Workshops-aktiveringer finder sted hos mig i Fredericia, typisk en onsdag eller torsdag formiddag fra kl. 10-14. Prisen er 550 kr.

Emnerne varierer fra gang til gang, men det foregår på den måde, at vi samler gruppens energi i en indledende meditaiton og afbalancering. Her kalder vi ligeledes guider, engle og mestre ind, og skaber et beskyttet rum til vores arbejde. 

Herefter formidler jeg information om emnet. Der vil være 2 dybdegående meditationer, inkl. healing og aktivering, hvor jeg kanaliserer energien og frekvenser ind. Samt lysarbejde. Og så gives der tid efter hver meditation til deling og spørgsmål.

Vi holder en kaffe/te pause, og en halv times frokost.

Baggrunden for information er en blanding af esoterisk viden fra Martinus, teosofien, samt egne indtryk og oplevelser fra gralsrejser, hukommelse fra tidligere liv, mm. Samtidig oplever vi altid, at der kommer nye indtryk og inspirtationer til gruppen på selve dagen.

Energierne, vi arbejder med, er højfrekvente og arbejder dybt. De støtter os i at få os til at stå solidt i vores eget lys og få etableret den indre direkte gudsforbindelse. Formålet er altid at hjælpe os til at aktivere vores højeste formål i den nuværende inkarnation og koble os op på vores sjælsgaver. Vi arbejder altid under vejledning af kristus-impulsen og det store hvide broderskab.

Typiske emner er:

Mestrene og strålerne: information om de opstegne mestre og aktivering/healing med deres energi. Vi taler om deres formål og tidligere liv, samt hvordan de hjælper os hver især.

Atlantis og/eller Lemurien: Info og aktivering fra den gyldne periode i Atlantis/Lemurien. Vi arbejder med energien fra de hellige templer, avatarpræsterne/inderne og englene fra Golden Lemuria/Atlantis.

Gralsaktivering: Vi arbejder med gralsenergierne fra hhv Montsegur, Montserrat, Egypten og England: Glastonbury Tor, Avebury og Stonehenge. Altid guidet af mestrene.

Planen for Jorden: Vi taler om og arbejder med den gradvise ankring af kristus-impulsen på Jorden - og udviklingen af kristus-bevidsthed i os selv.

Stjerneenergier: Jeg fortæller om og vi får aktivering/healing med Sirius B, Arcturus og White Lion, samt Merlin-mestrene fra Orion. Vi bliver koblet op på vores højeste stjerne-aspekter.

Wesak, Lion Gate eller Solhvervs-aktivering: Vi arbejder med de kosmiske indstrømninger, der kommer ind på dagen. Altid i samarbejde med kristus, mestrene og stjerneenergier.

Adresse Stenhøjvænget 42, 7000 Fredericia. Tilmeld SMS: 60692388 eller via pb på facebook.

Healing:

Indimellem arrangerer jeg en fjernhealing-aktivering med de ovenstående energier. Det koster 100 kr at deltage og varer ca. 35 min. Husk vand, læg eller sid godt på det angivne tidspunkt for at tage imod og mærke, og husk at melde til med sms eller pb, så jeg kan inddrage dit energifelt i healingen. Det er ikke online, vi forbinder os udelukkende i ånden.

Ønskes en rigtig healing/aktivering in persona, er du velkommen til at skrive. Jeg vil opfordre til at dette kun bruges, hvis du tydeligt mærker, at det er en aktivering med mig som healer/kanal, du har brug for. Jeg gør det kun sjældent, og kun hvor der er en sjælsaftale om det på et højere plan. Det er ikke en traditionel healing af en evt fysisk/psykisk skavank. Der er istedet tale om sjæls- og bevidsthedsaktiveringer, som kun kan finde sted, når den enkelte er klar og mærker kaldet til det. 

Pris er  900 kr for 1 time og 15 min.

KH Mette