Merlins Hule

Tintagel og Merlins Hule d. 10 september.

Del 1 - modkræfter på spil, igen igen

Hjemmefra havde jeg fået følelsen af, at det helt store slag skulle stå tirsdag d. 10 september ved Merlins hule. At der her engang har foregået alvorlige forvrængninger af den oprindelige sande hensigt med blandt andet det kymiske bryllup, foreningen af det hellige feminine og maskuline. I forsøg på at opnå mere magt.

Igen havde der været bedrag og folk med skjult agenda involveret. Manipulation og mange, der blev forledt (eller fristet) til at arbejde i mørkets tjeneste. Og mange uskyldige sjæle som blev ofret eller påvirket på den bekostning.

Det hang på mystisk vis sammen med flængen over Stonehenge, som mange lysarbejdere på de indre planer længe har været igang med at reparere i samarbejde med det store hvide broderskab og hele Lysets hær.

Pia havde hjemmefra mærket, at det var en frihedsenergi, en gul-grøn plasma energi, som skulle aktiveres i Hulen. En frihed, som skal gælde alle Jordens væsner, og som er UKRÆNKELIG og UMISTELIG.
Igen dette arbejde med at stadfæste den frie vilje på Jorden!

Og det var følelsen af at modkræfterne ville gøre en indsats for at stoppe arbejdet, ligesom de havde forsøgt det dagen før på the Tor.
Jeg mærkede, at vi og arbejdet denne dag ville få brug for stor beskyttelse - en clairvoyant veninde, som er vant til at tackle modkræfter, havde hjemmefra gjort mig opmærksom på at kalde en usynlighedskappe ind (JA, ligesom i Harry Potter!! :).
Min mand kalder hende for sjov "AH, Your defense against the dark arts helper...." Selv kalder jeg hende "Min ghostbuster..."

Det med en usynlighedskappen har jeg allerede lært af en magiker (spirituel mentor) for mange år siden. Pudsigt nok, den samme magiker som jeg tydeligvis har været i karambolage med ved Merlins Hule i et tidligere liv. Og åbentbart også i mange andre liv! Det fandt jeg bare først ud af senere! Det er følelsen af, at vi er udgået fra samme sjæl, men valgte to forskellige veje - han tog venstrehåndsvejen og jeg højrehåndsvejen.

Men også følelsen af at alt forenes i højeste lys nu - det med de forskellige roller, der skulle spilles, for at vi kunne lære og udvikle os igennem et dualitetsparadigme. Så kærlighed/visdom kunne opnås gennem EGEN ERFARING og gennem DET FRIE VALG, når hver sjæl selv ønsker det.

På vej i bilen bliver jeg overrasket over at mærke min magikervens energi i mit chakrasystem. Det er længe siden, hans sjæl har meldt sig på banen. Hans energi giver mig ofte en salighedsfornemmelse, så jeg tillod det for en stund, og tænkte: "Han er her nok for at hjælpe arbejdet - for at rette op på de ting, som gik galt engang...."

Indtil jeg fik tanken: "Eller også er det en distraktion. Jeg skal jo stå selv, uafhængigt af andres energier, i dette liv." Det var også denne salighedsfølelse, som jeg blev fældet på dengang - jeg blev i min rus blind for at opdage de kræfter, der modarbejdede, skabte illusioner og havde skjulte agendaer ifht det arbejde, som jeg og mange andre ønskede at udføre - til gavn for Jorden.

Nu begynder jeg så at rense mit energifelt. Jeg beder (kommanderer) energien forlade mit felt.
Indenfor 20 sekunder efter jeg begynder rensningen, sætter motoren i bilen ud..... MIDT PÅ MOTORVEJEN!

Heldigvis kan vi trille af ved en afkørsel. Erik, vores brave chauffør, får os straks ind på en servicestation.

Forvirret træder vi ud af bilen. Det er jo ikke umuligt, at vi ikke skal nå frem og lave dagens arbejde!
Samtidig ved jeg, at hvis vi først ringer efter på autohjælp, risikerer vi at sidde fast hele dagen.
Himlen trækker faretruende op med sorte skyer, og jeg mærker, at det nok er modkræfter, der spiller os et pus.

Vores praktiske sans siger os, at jeg bør ringe til biludlejning og autohjælp, men det er med stor modvillighed, at jeg ringer op. Underligt nok (heldigvis!) bliver jeg smidt af linjen to gange!

Nu træder de tapre gralsrejsende fra bilen i værk, og dygtige healerkvinder sætter en healing i gang på bilen, imedens jeg sætter en gennemgående rensning igang! Ikke mindst kalder jeg The Sacred Dragons Forces ind til at cleare vores vej fremadrettet.... Der skal tydeligvis stærke sager til.....
En engelsk herre stirrer forbløffet på os imedens....

Lisbeth fortæller mig efterfølgende, at hun så et æterisk sort reb, der var lagt rundt om speederen. Ulla og Anette oplever, at de "åndelige mekanikere" er i fuld gang under bilen....

Til sidst beslutter vi at satse og køre videre!
Bilen kørte selvfølgelig som en drøm, medens alle i bilen holdt et benskarpt fokus på beskyttelse og at vi blev båret frem af det gyldne lys. Selv fokuserede jeg på at usynlighedskappen blev aktiveret. Jeg havde ellers først troet, det skulle gøres ved selve hulen.
Bilen kørte forøvrigt smukt resten af rejsen!!

Merlins Hule del 2 - wings of freedom!

De andre to biler har i mellemtiden måtte vente på os. Der virker til at være skabt splittelse og forskellige prioteter imedens. Nogle har allerede været nede at se hulen og vil helst bare videre i programmet og springe arbejdet over. Igen modkræfterne fornemmer jeg. De ynder at skabe splittelse - især i lysarbejdegrupper......

Samtidig er vi oppe imod en stram tidsplan i forhold til tidevandet, der er på vej ind mod hulen...
Der er gigantiske køer ved Tintagels billetkontorer, så igen forsinkes vi, og jeg kommer i tvivl om, hvorvidt vi nu har lov til at springe vores TIMED-TICKET indgang til selve slotsruinerne over.

Hele gruppens tålmodighed sættes for en stund på alvorlig prøve, medens jeg må vente i kø i forvirringen. Jeg mærker tydelig irritation blandt enkelte deltagere, medens Rikke gør alt, hun kan for at hjælpe med at få det til at glide.

Heldigvis reddes vi af en Tintagel medarbejder, der uventet kaldes ind for at hjælpe netop vores gruppe. TAK!! "YOU are a lifesaver!" fortæller jeg hende, da jeg endelig fik de forudbestilte billetter....

"Tidevandet er på vej ind" siger hun, "Gå ned til Hulen først! I kan godt komme ind på slottet senere, nu hvor I har billetterne!" (TAK, engle!)

Som sagt, så gjort.... og jeg spænede afsted mod hulen.... hvilket ikke huede alle i gruppen, nu hvor de lige havde besteget en stejl bakke for at komme op til indgangsbroen til Tintagel slot.

Jeg forstår dem godt, men måtte også gøre opmærksom på, at der var modkræfter på spil, som forsøgte at splittes os. Så vi var nødt til at holde fokus på arbejdet. Samtidig understregede jeg - måske lidt skarpt, men jeg var også pænt anspændt på det tidspunkt - at vi arbejder under den frie vilje, og hvis de hellere ville besøge slottet, skulle de gøre det.

Det er ikke givet, at alle på sådan en tur SKAL være med til ALT. Vi har jo forskellige kompetencer og prioriteter. Ofte findes der delopgaver, eller måske mærker man, at man kan holde lys/fokus fra en anden lokation.

I sidste ende valgte alle dog at gå med ned på stranden...

På stranden ved hulen, går vi først ind i den hule, som kaldes Merlins Hule og som alle turisterne besøger. Men vi mærker ikke den store energi derinde. Erik, Einer og Robert (de gamle merliner :)) trækker straks over mod den anden side af stranden, hvor der også ligger to huler. For at komme derover skal man krydse nogle store sten, og med tidevandet på vej ind, kan vi risikere, at det ikke er helt ufarligt. Alligevel vælger ca. 12 af os at vove pelsen, mens andre holder energien fra den anden side. Rikke stiller sig fx ud midt i vandet og føler hun balancerer energien mellem de to huler, og holder forstyrrelser på afstand.

Inde i hulen er de tilstedeværende også på hårdt arbejde ifht at holde lyset og ikke lade sig overmande af de skygger, der vises. Selv er jeg så fokuseret på at kanalisere nogle ord og gralsenergien, at jeg føler mig vældig beskyttet og tryg, omkranset af STÆRKE Lys-sjæle! Først kaldes de hellige flammer ind, især den rensende hvide ascension flamme og den transformerende violette flamme i dens mest potente frekvenser 💜💜💜.
Hver gang jeg nævner Helligånden, Den Ny Kristus-Impuls, eller Friheden og Sandhedens Ånd, kan vi høre duernes blafren i hulen. Det samme skete dagen før, da vi ankrede en gralsenergi på the Tor. Og duen var også et stærkt symbol for os ved Montserrat i april.
Symbol på FRED, Den nye Kristus-impuls, Næstekærlighed, Helligånd = den balance mellem maskulin og feminine, mellem hoved og hjerte, der giver KOSMISK BEVIDSTHED.

Jeg lægger mærke til at mange af os automatisk svajer let frem og tilbage i 8-taller = uendelighedstegnet, der afbalancerer polerne. Dette gentog sig i mange af vores meditationer på hele turen.
På et tidspunkt beder jeg Frihedsenergien om at aktivere sig, og her mærker Pia den gul-grønne plasma energi eksplodere ud i Jordens felt. Samtidig med at energien forbinder sig til Supergralen på the Tor.

Merita fortæller mig efterfølgende, at hun mærkede en kæmpe Gylden Drage, som var stedets vogter. At hulen kun kan betrædes med stor ærbødighed og integritet, og at dragen bød os velkommen. Vi var ventet.

Snart hører vi tidevandet komme nærmere. Vi afslutter og skynder os ud af hulen igen. Jeg føler en stor indre glæde og forløsning i det. Flere har taget badetøj med, og vi er nogle stykker, der kaster os kåde ud i Atlanterhavets bølger, inden vi på egen hånd i små grupper går op for at kigge nærmere på Tintagel.

Sjælsgenkendelsen ved dette sted er enorm i mig, og jeg har en trang til bare at forblive her ved Cornwalls smukke kyst og rå natur <3 Det føles som en stor hjerteåbning og længsel efter (samt støtte til) en indre forening, der sker i mig, imedens jeg sidder en rum tid alene, gemt bag et klippeudspring, og kigger over på de kæmpe bølger, der brydes med et brag på de modsatliggende klipper.

Sikke en fantastisk dag, som afsluttes med et besøg ved Magic Waterfall og den magiske skov, hvor vi hver især får forløst forskelligt blandt feernes, naturåndernes og elvernes magiske og legende lette energi. Til sidst samles vi som gruppe og alle holder i hånd i et smukt øjeblik, omgivet af regnbueenergien.

Rainbow Joy, Purity of Heart and Wings of Freedom!

KH Mette