Weary All Hill og Josef af Arimethea

Søndag formiddag, på vej til Weary All Hill fulgtes vi ad, 14 mennekser, fra Honeysuckle husene. De andre huse havde allerede fundet op på bakken og ventede på resten af os.

....Og vi gik vild! Flere gange! Ingen af os så den åbenlyse sti, der førte derop. Istedet gik vi en stor omvej, endte med at klatre over et hegn, gå over en mark, og til sidst måtte vi bestige en bakke så stejl, at jeg var i tvivl om, hvorvidt alle ville klare det til toppen! Men det gjorde de! Seje gruppe!

Så snart vi nåede toppen, blev jeg meget berørt. Jeg har ofte følt mig berørt af historien om Josef af Arimethea, Jesus onkel, essæer, og handelsrejsende, der rejste rundt med skib til de visdoms- og magtcentre, der fandtes på den tid: Athen, Alexandria, Rom. Han kom ofte til England, bl.a. Tintagel og Glastonbury. Myten siger, at den unge Jesus rejste med ham, og lærte meget på disse rejser, som for ham var studierejser ind i de esoteriske hemmeligheder.... En forberedelse til at kunne bære kristus-lyset inkarneret.

Jesus tog muligvis en vigtig indvielse i kongekammeret i den store pyramide i Cairo, hvorefter han var i stand til at bære det fulde kristus-lys. I teosofien taler vi om, at han på det tidspunkt blev overstrålet af Lord Maitreya, som holder kristuslyset for Jorden, indtil de indre kristusfrø vågner i alle mennesker på Jorden!

REMINDER: Kristus-bevidsthed er, når vi hver især bærer og udtrykker Sjælens ubetingede kærlighed igennem en fysisk krop. Den ultimative forening af krop og sjæl, stof og ånd! Dette er et mål, alle mennesker på Jorden arbejder hen i mod, uafhængig af tro og religion, ligesom Moder Jord selv arbejder på at blive en Kristus-planet (på makrokosmisk niveau!).

Når vi bærer vores sjæl og ånd i en fysisk krop, ER VI selv blevet til DEN HELLIGE GRAL....

Efter Jesu' korsfæstelse måtte mange essæere og disciple flygte fra Jerusalem. Josef ankom efter sigende til Glastonbury med sit følge, og fik af den lokale konge givet 12 tønder land, så de kunne opbygge sig et nyt liv.

Jeg bliver så berørt, fordi jeg mærker deres desparation og sorg, da de ankom der på bakken. Jeg føler, jeg selv var til stede, da de ankom, og jeg mærker, hvordan jeg faldt på knæ, da jeg hørte, om de lidelser Jesus og hans folk havde været igennem. Det var følelsen af at have kendt dem personligt. Aldrig havde vi forestillet os, at Jesus smukke mission og træning til at bære kristus-lyset skulle ende så brutalt.......

Ankringen af kristus-impulsen fortsatte herefter rundt om i verden, via nogle af de disciple, og især i Glastonbury via Josef.
Det er sagt, at Josef havde den Hellige Gral med sig på rejsen. Ved ankomst på bakken, sagde han de berømte ord: WE ARE WEARY, ALL! og plantede sin stav i Jorden. Som efter sigende blomstrede til et tjørnetræ, der oprindeligt gror i mellemøsten. Disse træer findes der flere af i Glastonbury - både på the Tor og ved Glastonbury Abbey. Træet på Weary All Hill er til gengæld med tiden blevet hugget ned, så der kun er en symbolsk stump tilbage, som står dekoreret med smukke bånd og bønner.

Jeg blev selvfølgelig nødt til at joke med, at jeg havde ført gruppen ad omveje for at give dem den autentiske følelse af : WE ARE WEARY!!

Ankommet på bakken denne morgen gik jeg direkte hen til det, som er tilbage af tjørnetræet. Igen faldt jeg på knæ og sad længe og hulkede, så kroppen rystede. Jeg lod bare de energier og følelser løbe igennem, som skulle have passage. Det føltes naturligt og befriende. Enkelte venner rykkede næmsomt nærmere.

Til sidst rejste jeg mig og inviterede hele gruppen hen, og vi begyndte dagens arbejde. Med smuk udsigt til the Tor i baggrunden. Jeg skulle formidle nogle vigtige emner, men vi skulle også have healing. Blandt andet følte jeg, at vi alle skulle heales/groundes/kalibreres og aktiveres med de gralsenergier, som allerede var blevet hentet ved Montsegur, Luxor, og Montserrat tidligere i år og sidste år.

Hvorfor vidste jeg ikke på dette tidspunkt, men det var følelsen af, at gralsrejserne og energierne hang sammen. Senere på turen begyndte vi at spore os ind på, at Glastonbury Tor holder en Supergral, der forener alle andre sande gralsenergier, som er blevet ankret af mange forskellige lysgrupper/mennesker rundt om på Jorden. Denne supergral videresender så energien til alle kraftsteder via de 12 energilinier, der mødes på toppen af the Tor, midt i Michaelstårnet.

Det føles som syntesen af alle spirituelle impulser og energier, der arbejder sammen for at bringe den ny verdensimpuls ind på Jorden. Et kæmpe netværks-samarbejde på de indre planer!

En ny verdensimpuls, der forener og rummer alle sandheder, og ved at alt har sin plads i verdensaltet. En impuls der ærer LIVET og FRIHEDEN, og som VED, at alle væsner er lige værdige, lige elsket, lige værdsat, lige nødvendige, hvorend i det evige spiralkredsløb de befinder sig! Høj som lav : regnorm, amøbe, partikel, plante, blomst eller træ, stjerne, engel eller opstegen mester - det er lige godt! Det er bare stadier, som vi alle skal igennem.

Alle står vi på forskellige trin i dette spiralkredsløb - hver har vi en opgave i at indtage den plads, som er vores, på det trin, vi hver især står på, så autentisk og oprigtigt som muligt! Og så ellers undlade at sammenligne os, ophøje eller kritisere, misunde eller dømme andres vej og trin.

ALLE er præcis, hvor de skal være, og ALT er godt!

~ Mette Holland