Workshop, healing, sjælslæsning

Kristus-energien af Mari-Ann Kielsen Pedersen

Sjælslæsning med fjernhealing: Vi aftaler et tidspunkt, hvor du kan ligge ned hjemme hos dig selv og tage imod. Jeg arbejder så koncentreret med dig i en time, hvor jeg sender fjernhealing og stiller ind på din sjæl - dine stjerneforbindelser, livsmissioner og livslektioner samt hvilke stråler og mestre, din sjæl er tilknyttet. Den information sender jeg til dig i en email. Pris: 750 kr. 
 
Individuelle sessioner i Fredericia: Jeg healer og vejleder intuitivt med en blanding af gralsenergier, stjerneenergier, samt engle og Kristus-Maria energier. Jeg bruger også akupressurteknikker til at skabe balance og flow i kroppen under healingen. Pris: 1100 kr for halvanden time.
 
Workshops. Se datoer på forsiden, samt adresse og beskrivelse på facebook. Varighed fra kl. 10-16 i weekender og kl. 10-14 på hverdage. Pris 950/600 kr. Der serveres kaffe, te, snacks. Tilmeld på metteholland@yahoo.com / sms 60692388.
  
Golden Atlantis
Vi taler om hele Atlantis perioden, Golden Atlantis og de 12 avatarpræster og præstinder. Vi skal have ankret vores 12 højere chakraer og vi skal arbejde med the Angels of Atlantis for at få healing og støtte til at træde fuldt ind i vores lys i dette liv. Se mere på begivenheden på facebook.
 
Mestrene og strålerne: Vi skal snakke om mestrene fra det store hvide broderskab samt hvordan de arbejder på hver af strålerne. Vi snakker om de bevidstheder, som står bag Jordens og menneskehedens udvikling. Vi vil modtage healing, og besøge mestrenes ashram og derfra sende healing til Jorden.
 
Stjerneenergier med Sirius, Arcturus, Plejaderne og Orion. Vi skal have healing og information om de enkelte stjernesystemer og hvordan de hver især hjælper menneskeheden og Jorden i dens opstigning til lyset.
 
Planen for Jorden og Gralen i Mennesket. Vi skal tale om Planen for Jorden og menneskehedens udvikling fra mørket til lyset. Vi skal tale om Sanat Kumara, kristus-implusen og de mestre og energier som støtter os på vejen og om den hellige gral: det bevidsthedsniveau og den balance, som mennesket på Jorden er ved at udvikle sig henimod. 
 
 
 

Shamballa af Peter og Birgitte Fich - www.fichart.wix.com/inner-realms