MIN VEJ TIL AT VENDE ANSIGTET MOD SOLEN (skrevet i marts 2019)

Det sidste halve år er der kommet mere synlighed omkring mit arbejde. Flere er kommet til. Tusind tak for jeres støtte og fællesskabet. Det betyder alt 

Derfor vil jeg gerne fortælle om min baggrund for arbejdet - såfremt det kunne have interesse 

Jeg er født i 1980 under juli-solen i Fredericia, har læst sprog på Aalborg Universitet, har boet og arbejdet i Geneve og Barcelona, og bor nu igen i Fredericia med min amerikanske mand og tre drenge.

Interessen for det spirituelle er jeg født med. Det har været min primære interesse, mit anker, siden teenageårerne. Jeg har været omkring Martinus, teosofien, og diverse andre visdomskilder i min søgen efter sandhed. Derudover har jeg de sidste 10 år med glæde deltaget på spirituelle kurser og rejser for at aktivere de iboende talenter.

I 2013 opsagde jeg mit kontorjob. Jeg kunne ikke holde til det med tre små børn, samt de indre healingsprocesser, jeg selv gennemgik i den periode. Jeg skulle heale mig selv, samt træffe et valg om, hvorvidt jeg turde leve af mit kald.

For 3 år siden var jeg klar til at formidle den viden og visdom videre, som jeg selv har haft stor glæde af. Jeg begyndte at lave lystjenester samt skrive en bog på engelsk, som skulle gøre de esoteriske emner lettere tilgængelige for andre. En kompilation af mine yndlingskilder, samt en videregivelse af de analyser og forståelser, jeg selv har dannet mig på vejen.

Det blev til bogen The Heart of Sun and the Heart of the Earth, som blev selvudgivet i 2017.

Den fik jeg både ros og kritik for. Sådan vil det nok altid være, når man stikker næsen frem....

Jeg blev i kølvandet på den bog guidet til at læne mig mindre op ad andre kilder og istedet udforme min egen platform, min egen vej. Jeg blev guidet væk fra at sammenligne mig med de andre dygtige formidlere, behandlere og lærere, som findes derude.

Det har været mit fokus de sidste par år. At finde MIN stemme og MIT autentiske udtryk i arbejdet.

Til det har jeg har søgt hjælp fra behandlere, venner og clairvoyante, når jeg ønskede at belyse et vigtigt emne, som jeg ikke selv havde klarhed. Det har jeg haft STOR glæde af - og er taknemmelig for alle, som har hjulpet på den ene eller anden vis. Nu mærker jeg, at jeg i den proces er blevet bedre til selv at stole på mine indre fornemmelser og sandhed. Og ikke mindst skelne imellem de mange forskellige versioner af illusion og sandhed, som findes i denne verden.

Hele denne - ret personlige - proces skriver jeg om i den danske bog Datter af Solen, som udkom i oktober 2018.

Jeg blev vist, hvor vigtigt det er at stå i sin egen lyssøjle solidt og stabilt for at være en god formidler af samt kanal for de smukke kosmiske indstrømninger, der kommer til os i disse år.

Det har bestemt ikke altid været let. Først måtte jeg overvinde min frygt for at blive synlig, for at stå for lys og sandhed. I en verden hvor mange lysarbejdere i tidligere tider er blevet myrdet, udstødt, misforstået, hånet, tortureret for netop det.

Siden er jeg blevet udfordret i at stå fast på min sandhed og vide, at kærlighed også er at turde sige NEJ, og sige fra overfor de mennesker, som sjælen guidede mig til at sige fra overfor.

Det har måske vækket den største angst i mig. For jeg er som person konfliktsky, ønsker harmoni, og er før blevet undertrykt/overtaget af kraftfulde personer i tidligere liv, men også i min barndom. I så voldsom grad at jeg mistede min stemme, min egen gudsforbindelse og min lyst til at leve.

Jeg er på min vej selvfølgelig også blevet vist de liv, hvor jeg selv kom til at gå for langt - blev kynisk, eller kom til at misbruge min indflydelse. I den her forståelse og integration af lys/mørke, som finder sted her på Jorden.

Alt det er jeg blevet udfordret på igen i dette liv. Vælger jeg livet? Står jeg fast nu? Tør jeg tale min sandhed? Taler jeg fra hjertet, rent og sandt? Ved jeg, hvem jeg er? Kan jeg sige fra, selvom jeg er bange? Tør jeg følge de indre impulser? Kan jeg tilgive dem, som har overtrådt mine grænser? Kan jeg tilgive mig selv? Står jeg ved mig selv, når andre kritiserer eller misforstår?

Ja, den indre spirituelle vej har sine bump, men jeg har også lært at have tillid til, at det som sker, fører mig et bedre sted hen. Viser mig, hvor langt jeg er nået. Og giver en mulighed for at møde verden og mig selv med kærlighed og tilgivelse.

Så spørgsmålet vendes fra "Hvad gjorde de/verden imod dig?" til "Hvordan vælger du at forholde dig? Hvordan svarer du?" 
Forstår vi helt inde i hjertet, at alle gør det så godt de kan, udfra der hvor de står? Kan vi stå fast, når stormen raser....

Snart skal jeg være rejseguide for en gruppe af skønne mennesker, hvor vi skal ankre en gralsenergi ved Montserrat i Spanien. Sådanne rejser sætter altid en masse igang. Derfor kører processerne på højtryk lige nu, og forståelser/indsigter står i kø for at lande.... Det er både glæden og forbandelsen ved at begive sig ud på gralsrejser, eller den ind på den indre vej generelt..... Haha, men mest glæden....

Til efteråret kommer der endnu en rejse til Stonehenge og Glastonbury. Disse rejser bliver min ilddåb, og jeg håber, at der kommer mange flere rejser i de kommende år. Der er så mange kraftsteder, der kalder....

Jeg er spændt og selvfølgelig lidt bange, men har tillid til de guider/energier, som inspirerede mig til at arrangere rejser for mere end et år siden i forbindelse med en personlig rejse til Montsegur. Det er også de sidste mange år blevet til personlige gralsrejser til England, Skotland, Assisi, Rom, Tyrkiet, Kreta og Ægypten <3.

Hver rejse er unik, og det har ikke været lige behageligt hver gang, men det har været nødvendigt - for så længe vi har gammel frygt liggende i cellerne er det kun godt at få det forløst og sluppet.

Så vi kan komme videre med det, det virkelig handler om: At bære vores sjælslys, kærlighed og essens her på jorden i en fysisk krop. Guddommeliggørelsen af stoffet/materien. Bygge broen mellem himmel og jord <3.

Namaste, jeg ønsker jer alle en glædesfyldt rejse tilbage til hjertets renhed og den indre sandheds stemme.

Må alle vende ansigtet mod Solens liv, varme og kærlighed <3

KH Mette