AT VENDE ANSIGTET MOD SOLEN

Sådan kort fortalt: Jeg er født i 1980 i Fredericia, har læst sprog på Aalborg Universitet, boet og arbejdet i Geneve og Barcelona, og bor nu igen i Fredericia med min amerikanske mand og tre drenge.

Interessen for det spirituelle er jeg født med. Det har været mit anker siden teenageårerne. Jeg har været omkring Martinus, teosofien, og diverse andre visdomskilder i min søgen efter de højere sandheder.

At søge en højere kilde har været en nødvendighed for mig, da jeg fra barnsben har båret på tunge følelser af sorg, angst og utryghed ved livet. Der lå sår fra mange tidligere liv, som den spirituelle vej har hjulpet med at bevidstgøre og forvandle.

I 2013 opsagde jeg et kontorjob. Jeg havde tre små børn og trængte til at heale mig selv, samt træffe et valg om, hvilken vej i livet, jeg ønskede at gå ifht arbejde og prioritering af mit liv.

I 2016 begyndte jeg at formidle den esoteriske viden og visdom videre, som jeg selv har haft glæde af, og jeg begyndte at anvende healing, aktivering og energi-overførsler. I starten blev det til lystjenester og udgivelsen af en bog på engelsk, som skulle gøre de esoteriske emner lettere tilgængelig.

Herefter udviklede arbejdet sig med workshops og gralsrejser, samt den danske bog Gralens Lys og året efter Det Spirituelle Hierarki.

Det har været mit fokus at finde mit autentiske udtryk i arbejdet. Igennem forskellige udfordringer er jeg blevet presset til at lære at stole på egne indre fornemmelser. Jeg er blevet bevidst om, hvor vigtigt det er at stå i sin egen lyssøjle, solidt og stabilt, for at være kanal for de indstrømninger, der kommer til os i disse år.

Det har ikke altid været let. Først måtte jeg overvinde en frygt for at stå frem, og sidenhen har det været en proces at stå fast på min sandhed og vide, at kærlighed også er at sige fra overfor situationer og personer, som man ikke ræsonnerer med, og som evt søger at øve indflydelse på ens vej. 

Ja, den indre vej har sine bump, men jeg har lært at have tillid til, at det som sker, fører os et bedre sted hen og giver os mulighed for at møde verden og os selv med større kærlighed og støtte. Så længe vi har gammel frygt liggende i cellerne er det kun godt at få det forløst og sluppet...

...Så vi kan komme videre med det, det virkelig handler om: At bære vores sjælslys, kærlighed og essens her på jorden i en fysisk krop. Guddommeliggørelsen af stoffet/materien. Bygge broen mellem himmel og jord.

Jeg ønsker jer alle en glædesfyldt rejse tilbage til hjertets renhed og den indre sandheds stemme.

Må alle vende ansigtet mod Solens liv, varme og kærlighed 

KH Mette Cathari