AT VENDE ANSIGTET MOD SOLEN

Sådan kort fortalt: Jeg er født i 1980 under juli-solen i Fredericia, har læst sprog på Aalborg Universitet, har boet og arbejdet i Geneve og Barcelona, og bor nu igen i Fredericia med min amerikanske mand og tre drenge.

Interessen for det spirituelle er jeg født med. Det har været min primære interesse, mit anker, siden teenageårerne. Jeg har været omkring Martinus, teosofien, og diverse andre visdomskilder i min søgen efter sandhed.

At søge en højere sandhed og kilde har været en nødvendighed for mig, da jeg fra barnsben har bæret rundt på tunge følelser af sorg, angst og utryghed ved livet. Sår - fra mange tidligere liv - som den spirituelle vej har hjulpet med at bevidstgøre og forvandle til et højere udtryk.

I 2013 opsagde jeg mit kontorjob. Jeg havde tre små børn og trængte til at heale mig selv, samt træffe et valg om, hvorvidt jeg turde leve af min interesse.

I 2016 begyndte jeg at formidle den esoteriske viden og visdom videre, som jeg selv har haft glæde af. Jeg lavede lystjenester og skrev en bog på engelsk, som skulle gøre de esoteriske emner lettere tilgængelige. Det blev til bogen The Heart of Sun and the Heart of the Earth.

Herefter udviklede arbejdet sig med workshops og gralsrejser, samt den danske bog Gralens Lys, hvor jeg fortæller om oplevelser fra tidligere liv, samt temaer, indsigter og udfordringer i forbindelse med rejser til Montsegur, Sandhedens Bjerg på Kreta, Egypten, Montserrat og England (Glastonbury/Avebury/Tintagel og Stonehenge).

Det har været mit fokus at finde min egen stemme og autentiske udtryk i arbejdet. Igennem forskellige udfordringer er jeg blevet presset til at lære at stole på egne indre fornemmelser. Jeg er blevet bevidst om, hvor vigtigt det er at stå i sin egen lyssøjle, solidt og stabilt, for at være kanal for de indstrømninger, der kommer til os i disse år.

Det har ikke altid været let. Først måtte jeg overvinde en frygt for at stå frem. I en verden hvor lysarbejdere i tidligere tider er blevet myrdet, udstødt, misforstået, hånet, tortureret for netop det. Siden er jeg blevet udfordret i at stå fast på min sandhed og vide, at kærlighed også er at sige fra overfor situationer og personer, som jeg ikke ræsonnerer med. 

Ja, den indre vej har sine bump, men jeg har også lært at have tillid til, at det som sker, fører os et bedre sted hen og giver os mulighed for at møde verden og os selv med kærlighed og tilgivelse - for så længe vi har gammel frygt liggende i cellerne er det kun godt at få det forløst og sluppet..

...Så vi kan komme videre med det, det virkelig handler om: At bære vores sjælslys, kærlighed og essens her på jorden i en fysisk krop. Guddommeliggørelsen af stoffet/materien. Bygge broen mellem himmel og jord 

Jeg ønsker jer alle en glædesfyldt rejse tilbage til hjertets renhed og den indre sandheds stemme.

Må alle vende ansigtet mod Solens liv, varme og kærlighed 

KH Mette Cathari