Gralsrejser 2019

Gralsrejser Montserrat og Stonehenge 2019. Begge rejser i 2019 er nu fuldt booket.

I 2020 laver jeg en gralstur til Assisi i maj, og til Montsegur, katharernes gralsbjerg, i september, hvor vi flyver til Girona og skal bo ikke så langt fra Montsegur i Pyrenæerne. Det er muligt at skrive sig på min liste som interesseret. Så får du buddet først, når jeg har detaljerne på plads. 

Jeg er også igang med at undersøge muligheden for en spirituel rejse til Ægypten (hvor vi skal se pyramiderne, Luxor templet, karnak, Habu og Dendera) i februar 2020 og evt igen i starten af 2021. Jeg hører gerne fra interesserede.

Hvordan og hvorledes vi skal ankre gralsenergierne på sådanne rejser bliver guidet, og det er vigtigt, at vi som gruppe kan være fleksible overfor indstrømningerne. Det er individuelt fra person til person, hvad der bliver rusket op i og hvordan. Men det plejer at være fantastisk, givende, healende og utrolig dejligt at være i det fælleskab, som vi bygger op på sådan en rejse. Det skal ikke betragtes som en ferie, men det er næsten altid sjovt. Jeg glæder mig til at høre fra de af jer, der har mod og lyst til at være med.

KH Mette <3 <3 <3

Skriv hvis du føler dig kaldet, eller følg med via min facebookside Datter af Solen v/Mette Holland. Kontakt: metteholland@yahoo.com eller på 60692388.