Gralsrejser 2020

2019 bød på to spændende gralsrejser - Montserrat og Glastonbury/Stonehenge. Se gerne rejsebeskrivelserne her på siden eller på facebook Datter af Solen.

I 2020 laver jeg en gralstur til Assisi d. 7.-14. maj, og til Montsegur, katharernes gralsbjerg, d. 5.-12. september, hvor vi flyver til Girona og skal tæt på Montsegur i Pyrenæerne. Det er muligt at skrive sig på som interesseret. Så får du buddet først, når jeg har detaljerne på plads. 

Jeg er også igang med at undersøge muligheden for en spirituel rejse til Ægypten (hvor vi skal se pyramiderne, Luxor templet, karnak, Habu og Dendera) i februar 2020 og evt igen i starten af 2021.

Pris bliver 5000 kr pr rejse som er inkl. hus/lejlighed (bor 2 sammen per værelse), transport på stedet og gralsarbejde/healing. 

Derudover skal I selv betale for fly (ryan air) og mad på stedet.

Hvordan og hvorledes vi skal arbejde med gralsenergierne på sådanne rejser bliver guidet, og det er vigtigt, at vi som gruppe kan være fleksible overfor indstrømningerne. Det er individuelt fra person til person, hvad der bliver rusket op i og hvordan. Det er vigtigt, at vi hver især kan tage ansvar for egen proces, selvom vi selvfølgelig hjælper hinanden efter evne og behov.

Der er ikke som sådan et kursus inkluderet i rejsen. Jeg formidler, kanaliserer, healer og afbalancerer os som gruppe hver dag ca. 1-2 timer. Derudover guider jeg gralsarbejdet, når vi tager samlet rundt til stederne.

Der er altid lagt god tid ind til fordybelse og tid på egen hånd, hvis man skulle ønske det. Hvert sted vi rejser hen er typisk også nyt for mig, så gruppen skal være indstillet på, at vi tager et fælles ansvar for at få alting til at glide.

Som rejseleder står jeg for booking af hoteller og transport på stedet, samt tuner ind før rejsen ifht gralsarbejdet og hvilke steder, vi skal besøge.

Det plejer at være givende, healende og utrolig dejligt at være i det fælleskab, som vi bygger op på sådan en rejse. Det skal ikke betragtes som en ferie, men det er næsten altid sjovt. Jeg glæder mig til at høre fra de af jer, der har mod og lyst til at være med.

KH Mette 

Skriv hvis du føler dig kaldet, eller følg med via min facebookside Datter af Solen v/Mette Holland. Kontakt: metteholland@yahoo.com eller på 60692388.