Gralsrejser 2019

Gralsrejser Montserrat og Stonehenge 2019. Begge rejser i 2019 er nu fuldt booket.

Der kommer en tilsvarende tur til England i maj 2020 (se beskrivelsen fra 2019 nedenfor), og det er muligt at skrive sig på min liste som interesseret. Så får du buddet først, når jeg har detaljerne på plads. 

Derudover vil jeg i 2020 lave en gralstur til Montsegur, katharernes gralsbjerg, i september, hvor vi flyver til Girona og skal bo ikke så langt fra Montsegur i Pyrenæerne. Jeg hører gerne allerede nu fra interesserede.

Jeg er også igang med at undersøge muligheden for en spirituel rejse til Ægypten (hvor vi skal se både pyramiderne, luxor templet, karnak, kongernes dal og Dendera) i slut 2020 eller start 2021, og hører gerne fra interesserede.

Hvordan og hvorledes vi skal ankre gralsenergierne på sådanne rejser bliver guidet, og det er vigtigt, at vi som gruppe kan være fleksible overfor indstrømningerne. Det er individuelt fra person til person, hvad der bliver rusket op i og hvordan. Men det plejer at være fantastisk, givende, healende og utrolig dejligt at være i det fælleskab, som vi bygger op på sådan en rejse. Det skal ikke betragtes som en ferie, men det er næsten altid sjovt. Jeg glæder mig til at høre fra de af jer, der har mod og lyst til at være med.

KH Mette <3 <3 <3

Skriv hvis du føler dig kaldet, eller følg med via min facebookside Mette Holland: Solens Hjerte. Kontakt: metteholland@yahoo.com eller på 60692388.

ENGLAND 7-12 september 2019

Vi flyver vi fra Billund til Heathrow med British Airways d. 7 september kl. 11.15 og hjem d. 12 september kl. 18.25. Vi lejer en bil og har 5 nætter i Glastonbury, hvor vi skal nyde the Tor, Chalice Well, de gamle egetræer Gog og Magog, og selve byen. Vi har en turdag til de store sten i Avebury, som man frit kan gå rundt iblandt samt røre ved. Og vi har en turdag til Tintagel ved Cornwalls smukke kyst. Den sidste dag skal vi lave gralsarbejdet i den indre cirkel ved Stonehenge.

Prisen til England bliver 5400 kr (excl. fly). Prisen er inkl. hotel, billeje, guidede meditationer, indgangsbilletter, og gralsarbejde i den indre cirkel ved Stonehenge.

Lige nu er flybilletter ved British Airways på de datoer billige, ca. 850 kr. Depositum 2000 kr betales ved tilmelding til mobilepay 60692388 eller konto 3618 8611825081.

Vi skal bo i huse i Honeysuckle Cottages, som ligger 600 m fra the Tor og lidt udenfor selve byen. Vi køber selv ind og laver mad i hvert hus. Vi kommer til at bo to på hvert værelse. Der er et enkeltværelse tilbage for 500 kr ekstra.

Jeg glæder mig især til at kunne gå op til the Tor ved solop- og nedgang. The Tor er et magisk kraftsted, hvor ikke mindre end 12 energilinjer krydser på toppen ved Michaelstårnet. Ligeledes skal vi besøge elverstenen og de hellige tjørnetræer.

Udover prisen skal der påregnes udgifter til mad og masser af lommepenge til shopping i Glastonbury by, som er et sandt mekka for spirituelt interesserede mennesker....

Arbejdet ved Stonehenge kommer til at ske i samarbejde med Avatarpræsten Lord Voosloo fra det Gyldne Atlantis. Han har sit æteriske retreat ved Stonehenge, som er en stor portal til kosmos og til indre jord. Lord Voosloo samarbejder her med Metatron, Merlin og mange andre af Jordens fødselshjælpere om at klargøre Jorden og os til et kvantespring i bevidsthed. Til at vi kan træde fuldt ind i vores kraft og hjælpe med at skabe den nye gyldne tidsalder på Jorden. 

Det bliver spændende og magisk at have dagene i Glastonbury ved the Tor, samt turen til Avebury til at forberede gralsarbejdet. Især ved Avebury findes meget intergalatisk aktivitet. Det er i dette område, man kan falde over en korncirkel og det er et af de få steder på Jorden, hvor Lord Ashtar kan "lande" hele sit moderskib.

Skriv hvis du føler dig kaldet <3 <3 <3