Velkommen til og tak for interessen. Mit navn er Mette Holland. Jeg arbejder som healer, forfatter, og energiformidler, og holder workshops om esoteriske emner inkl. healing/aktivering. Derudover rejser jeg til spirituelle kraftsteder for at lave energiarbejde for Jorden. Her på siden finder du en blog med spirituelle skriv og gralsfortællinger, samt datoer på kommende arrangementer.

Arbejdet kan følges via nyhedsbrev, men primært bruger jeg Facebook-siden Cathari v/Mette Holland til at skrive om relevante emner indenfor mit virke. Der ligger også healingsvidoer på you-tube, som kan findes ved at søge på "Mette Holland."

 • Datoer på arrangementer

  Workshops holdes i Fredericia fra kl. 10-14. Pris 555 kr. Se begivenhed på facebook under Cathari v/Mette Holland.

  20 maj: Templerne i det Gyldne Atlantis

  24 juni: Shamballa og mestrene

  19 august: Lion Gate og Sirius

  30 september: Gralen

  11 november: Regnbuebroen

  9 december: Kristus-solkraften

  Rejser 2020:
  Montsegur 5.-12. september

  Rejser 2021: Glastonbury 4-11 september • Bøger: Gralens Lys & The Heart of the Sun

  150 kr pr bog (+ 65 kr porto). Bestilles hos metteholland@yahoo.com eller sms 60692388 - betaling mobilepay eller bankoverførsel.

  Gralens Lys er en bog om min spirituelle rejse igennem livet. Den indeholder indsigter fra tidligere liv, helt tilbage til et galaktisk Kong Arthur liv, fra Atlantis, samt liv fra det gamle Egypten, som essærer, kathar og druide. Bogen indeholder også rejsebeskrivelser fra gralsrejserne til Glastonbury Tor, Montsegur, Montserrat, Egypten og Sandhedens Bjerg på Kreta.


  The Heart of the Sun er skrevet på engelsk og beskriver jordens rejse fra mørket til lyset. Den beskriver de stråler, mestre og stjerneenergier, som guider udviklingen. Den beskriver Atlantis og Lemurien, Den Hellige Gral, Ascension, de højere chakras, Shamballa. Bogen indeholder øvelser med healing til at gå på jorden i kærlighed og glæde. Kapitlerne hedder:

  The Nature of Light and Dark
  The Great Plan for Earth
  Our Celestial Heritage
  The Atlantis Legacy
  The Clarion Call
  The Holy Grail
  Love is the Answer
  Life Missions
  Ascension
  Initiations
  The Sacred Rays and Flames
  The Spiritual Hierarchy for Earth

 • Tilmeld nyhedsbrev eller følg med på facebook.

  Nyhedsbrevet indeholder info om arrangementerne samt opdatering med en spirituel vinkel på tidens energier. Udsendes ca. 3-4 om året.

  Jeg bruger Mailchimp systemet, og skal kun bruge din emailadresse.

  Kopier adressen nedenfor ind i din browser for at skrive dig op eller send en besked på metteholland@yahoo.com, så skal jeg nok gøre det.

  Du kan til hver en tid afmelde igen.

  https://mailchi.mp/e8b2c01db639/nyhedsbrev-mette-holland

  Min Facebookside med spirituelle skriv hedder Cathari v/Mette Holland.
  Du skal være meget velkommen til at kigge med.

  Kh Mette Cathari